Акція “Швидкий старт”

 

Придбай насіння кукурудзи солодкої та отримай в подарунок стимулятор кореневої системи SmartGrow Rootmost С60

Смак дитинства, відпусток, моря, що це? Так, це солодка кукурудза! Ми дбаємо, щоб ви швидше розпочали сезон солодкої кукурудзи, а тому пропонуємо шалено вигідну пропозицію:

Придбай 3 (три) упаковки по 5000 насіння кукурудзи цукрової та отримай у подарунок стимулятор кореневої системи SmartGrow Rootmost С60

SmartGrow Rootmost С60:

стимулює інтенсивний ріст та розвиток рослин, збільшує об’єм кореневої системи;підвищує стійкість рослин до біотичних та абіотичних стресів. З питань щодо участі в акції звертайтеся за номерами телефону: +38 (050)785 45 75 +38 (050)372 53 98 +38 (095)362 72 52

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «Швидкий солодкий старт»

1. Визначення термінів

1.1 Акція – захід під назвою «швидкий солодкий старт», що реалізується в рамках та відповідно до цих умов, передбачає придбання учасником Акції Акційної продукції та надання йому Винагороди.

1.2 Учасник Акції (далі Учасник) – особа, що придбала насіння кукурудзи цукрової в кількості 3 (три) упаковки по 5000 насіння будь якого гібриду від LibraSeeds (Пантеон F1, Сансвіт F1 чи Канзас F1) з метою посіву його на власних та/або орендованих с/г угіддях і виконує умови Акції.

1.3 Організатор Акції (далі Організатор) – ТОВ «Лібра Агро», зареєстроване за адресою: Україна, 67668 Одеська область, Одеський район, с. Великий Дальник, вул. Шкільна, 10А +38 048-702-42-11 info@libra-agro.com

1.4 Винагорода – стимулятор кореневої системи SmartGrow Rootmost С60 (1л)

2. Учасники Акції. Вимоги до учасників Акції.

2.1 В Акції мають право брати участь особи, що придбали насіння кукурудзи цукрової ТМ LibraSeeds.

2.2 Акція проводиться на території України, підконтрольній українській владі, що підконтрольна українській владі, за винятком Автономної Республіки Крим, територій, що тимчасово окуповані російською федерацією, а також за винятком територій населених пунктів, які знаходяться в блокуванні чи оточенні або є територією проведення активних бойових дій, перелік яких визначається чинним законодавством України.

2.3 ТОВ «Лібра Агро» залишає за собою право змінювати та/або доповнювати умови Акції протягом усього періоду її проведення.

3. Терміни проведення Акції.

3.1 Акція проводиться з 1 квітня 2024 року до 20 квітня 2024 року включно. 3.2  Підставою для видачі Учаснику Винагороди є придбання ним у наших офіційних дилерів чи торгового представника ТОВ Лібра Агро, насіння кукурудзи цукрової в обсягах, зазначених у п. 1.2. цих Умов. 

4. Винагорода

4.1 За придбане в обсязі згідно п. 1.2. насіння, Учасник має право отримати Винагороду згідно п.1.4 цих Умов:

4.1.1 За кожних придбаних Учасником три пакування насіння кукурудзи цукрової – винагорода 1л SmartGrow Rootmost С60

4.2 Кількість насіння та Винагород обмежена.

4.3     У разі відмови від отримання Винагороди відповідно до Умов проведення Акції її вартість не компенсується грошовим еквівалентом чи іншими видами заохочення. 4.4     Винагорода не підлягає поверненню та обміну. 4.5     Ніякої відповідальності за використання Учасниками отриманих ними Винагород Організатор не несе. Також Організатор не несе відповідальності за те, що Учасник з будь-яких причин не має можливості використати отриману Винагороду. 4.6     Організатор не несе ніякої відповідальності за можливі наслідки використання отриманих Учасниками Винагород.

5. Інші положення

5.1 Участь в Акції є підтвердженням того, що Учасник розуміє умови Акції та дає свою згоду виконувати їх для отримання Винагороди. Організатор залишає за собою право змінювати та/або доповнювати умови Акції в період її дії. Такі зміни та/або доповнення умов Акції в односторонньому порядку можуть мати місце, якщо Організатор затвердить їх та опублікує на офіційному веб-сайті https://libraseeds.com.ua/ чи сторінці FB https://www.facebook.com/libraagro?locale=uk_UA.

Зміни та доповнення до умов Акції стають чинними з моменту їх публікації, якщо інше не було вказане в самих змінах та/або доповненнях. 5.2   Якщо виникнуть ситуація та/або обставини, які можуть мати двозначне чи неочевидне тлумачення та/або непорозуміння щодо цих умов та/або питань, які не були визначені цими умовами, остаточне рішення має прийняти Організатор Акції. У цьому випадку рішення, прийняте Організатором, вважатиметься остаточним та не може бути оскаржене. 5.3   Беручи участь в Акції, Учасник гарантує Організатору, що не було порушень законних прав та інтересів інших осіб, до яких призвела його участь в Акції та/або надання згоди на виконання умов Акції та/або використання даних (персональних та/або ідентифікаційних) Учасника.