Нікса F1 і Лагранж F1 – найсмачніші гібриди томатів із «носиком»!

Гібриди томатів із «носиком» користуються любов’ю багатьох фермерів, дачників і городників. Вони мають приємний, виразний смак і ніжний аромат, а завдяки апетитного вигляду подобаються і дорослим, і дітям.


Сьогодні хочеться познайомити вас із найпопулярнішими високорослими гібридами томатів із носиком ТМ «Libra Seeds» – Нікса F1 і Лагранж F1.
Нікса F1 – даний гібрид відноситься до червоних ранніх томатів, має пружну м’якоть із підвищеним рівнем цукру, що дозволяє використовувати цей томат як для свіжих овочевих салатів, так і для різноманітних зимових заготовок. Плоди округло-плескатої форми з чітко вираженим носиком, рівномірні від першої до останньої китиці, середньою вагою 270-300 г.


Лагранж F1 – гібрид, який отримав популярність серед фермерів і дачників завдяки хорошим смаковими характеристиками плодів, транспортабельністю та лежкістю.


Він орієнтований на вирощування в тепличних умовах, відрізняється раннім терміном дозрівання і міцним імунітетом. Стиглі плоди можуть досягати 200-220 г, вони мають м’ясисту, цукристу м’якоть і щільну шкірку, що забезпечує хорошу лежкість томатів.